Daag mams, oma en yvon!!!
Door: webmaster
15 Juni 2010 | Italië, Rome
Zoooooo we zitten over 4 dagen al weer een maand op Camping Gasparina!! Ik heb net helaas weer afscheid moeten nemen van mama, tante yvon en oma! Het was echt SUPER SUPER SUPER SUPER dat ze er waren!!!! Ik heb super leuke dagen met ze gehad! We zijn wezen winkelen zwemmen zonnen terassen en lekker wezen eten!! En ze hebben mij natuurlijk aan het werk gezien bij de miniclub, de aquagym, splashdance en de happy disco's! Ik vond het echt super leuk dat ze dat hebben gezien!
Over 5 daagjes komt onze Chief eindelijk en dan zijn Wendy en ik niet meer verantwoordelijk voor alles en nog wat op de camping! En dat vinden we wel even fijn!
En super leuk alle berichtjes ik lees ze allemaal!!! Ga zo door! Ook zet ik er even wat foto's op, de rest staat op mijn hyves!
xxxx
xxxx
16 Juni 2010 - 10:49
Mama:
Lieve Bo
Wij zijn weer in Holland ,de vlucht is prima verlopen (ons Yfke was een beetje stil!!}
Bo ook wij hebben super genoten van de vakantie , en willen dit elk jaar wel doen !!.
Venetie was erg mooi ,alleen voor oma was het wel zwaar ,omdat we veel trappen moesten lopen, maar ze is STERK toch?
Bo jullie hebben drukke dagen dat hebben wij wel gezien ,maar jullie genieten en hebben er veel zin in .
Nou Bo ons huis zag er keurig uit {had dit eigenlijk niet verwacht }dus ze kunnen het wel!!.Bo ik ga je weer missen ,maar over 7 weken zitten wij alweer in Italie.Ook veel groetjes aan Wendy en Meta en let een beetje op voor Bruno !!!
Trouwens de foto's zijn erg leuk.Veel liefs van ons ALLEMAAL -
16 Juni 2010 - 17:20
Idie:
Hoi Bo,
Kijk even op je site, leuke foto's gemaakt van je moe, oma en tante Yvon. Ik lees dat je het erg leuk vond dat ze er waren, aan de foto's te zien hebben ze het erg naar hun zin, Ga straks even jullie mam bellen. Doei en lekker genieten... -
17 Juni 2010 - 09:54
Bernadet:
Hey Bo
Wat hebben ze het fijn gehad bij jou zeg en oma heeft ook echt genoten van deze vakantie,dat kun je ook zien aan de foto"s kei leuk.Nou groetjes maar weer en succes.
Bernadetxx -
Groeten Stijn oud colega van je Papa! -
28 Juni 2010 - 13:49
Fam Vervoort:
Hoi Bo
Hoe gaat het ,vandaag heb je weer je vrije dag ,geniet er van.
Vanmiddag moet NED voetballen ,dus je kunt kijken !!
Oma heeft je al enkele keren geprobeerd te bellen ,maar het lukt nog steeds niet. (jammer)
En Wendy is zondag vertrokken naar een andere camping ,is ook weer wennen voor iedereen!!
Bo vele groetjes van ons allemaal xxx -
01 Juli 2010 - 19:15
Oma -Melle-Jitte:
Leuk om je verslag te lezen wat heb ik toch genoten van de vac. Ik denk elke dag terug aan deze fijne vac. Veel plezier en succes met je werk. Groetjes aan alle bekende!!