Unionnnn Lidooo - Reisverslag uit Venetië, Italië van Bo Vervoort - WaarBenJij.nu Unionnnn Lidooo - Reisverslag uit Venetië, Italië van Bo Vervoort - WaarBenJij.nu

Unionnnn Lidooo

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Bo

15 Mei 2010 | Italië, Venetië

Hallo hallo!!

Weer een verhaaltje van mijn kant!

Ten eerste wil ik even zeggen super bedankt voor alle berichtjes die iedeen stuurt!! Blijf vooral doorgaan haha!

En voor foto's moet je even op mijn hyves. kijken. www.kusje-bo.hyves.nl

Nou morgen zit ik alweer een weekje op Camping Union Lido in Venetie! En het is echt super leuk!!

Het weer is echt slecht, want we hebben constant regen, en ons huisje heeft ook geen zithoek dus we moeten

tijdens de siesta in de regen buiten zitten!

De camping is echt mega groot! Er kunnen 14.000 mensen verblijven, de wegen van de camping hebben gewoon fietspaden

verkeersborden en drempels om het verkeer te regelen! Er zijn hier verder 25 voetbalvelden, 9 restaurants en je hebt super

veel slaapmogelijkheden. Je kan in het union lido hotel, appartement, en je hebt super veel huisjes en caravans en je kan ook nog kiezen

in welk type huisje je dan wil slapen! Het eten is hier ook super lekker!! S'ochtens gaan we naar het restaurant en krijgen we broodjes

en daar kunnen we jam opdoen ( dat is wel onze enige keus qua beleg haha ), s'middags en s'' avonds kan je uit een menukaart kiezen wat je wilt eten.

En ze hebben vanalles!! Ook eten we hier veel pizza!!

Het werk,

's ochtens van 10:00 tot 12:30 hebben we miniclub en dan gaan we knutselen met de kinderen. En s'middags van 16:00 tot 18:30 gaan we weer verder

ook met de miniclub. Het is alleen nog totaal niet druk, dus soms beetje saai!

Vanavond moeten we omdat de camping 55 jaar bestaat cake rondbrengen enzo! En we mogen gratis zoveel eten en drinken als we willen

dus dat word leuk!!

Gisteren zijn we ook op stap geweest en dat was ook super gezellig!!

We zitten hier nu met 8 entertainers.

Ik, wendy en Anne uit Nederland

Ciccio en Manuel uit Italie

Ciccio heet eigenlijk Tommaso, alleen iedereen noemt hem ciccio dat betekent dikzak. Best stom eigenlijk, want toen ik hem nog niet kenden

dacht ik al dat hij zo heette dus noemde ik hem ook zo! Alleen hij vind het niet erg dus iedereen noemt hem nu zo???? )

Lucasz uit Polen en Matteos en David uit Tjechie.

Woow daar moet ik ook nog wat over vertellen trouwens!! Een van die Tjechie heeft geen geld!! En we hebben gewoon gezien

dat hij van de GROND ROOKT!! Wendy uit mijn team rookt en ze ziet gewoon dat hij haar sigaretten op zit te roken, hij raapt ze gewoon van de grond!

De laatste dag van de trainingsweek zijn we trouwens ook nog op stap geweest, en toen werden we met de limosine opgehaald super leuk dus!!

Nu ga ik weer verder met de miniclub, daarna pizza eten met het team, en dan met het feest meehelpen!!!!!

Ciaoooooooooo

xxxxx

• 15 Mei 2010 - 15:26

Roos:

Hey, dat klinkt allemaal heel erg leuk.

wat een grote camping zeg als ik dat zo hoor, maar dat wilde je ook toch?:P
    nou wel minder van het weer. bij ons is het vandaag eindelijk is een x mooi en lekker weer:P

Ik hoor weer gauw wat van je. ohja Bo,
    je vind het vast leuk om te horen dat ik afgelopen donderdag een DATE heb gehad haha:P.
    Als je de details wilt horen, zal ik je wel een privebericht sturen via hyves;) (K)Roos

• 17 Mei 2010 - 13:17

Pa En Ma:

Dag meisje
    Alles oke met je?Je schrijft dat het erg rustig is, maar in de zomer vakantie zal daar wel verandering in komen.Dus geniet nog lekker van die vrije uren.Het is echt een grote camping,{ ik zou er verdwalen}je foto"s heb ik gezien zijn erg leuk, alleen ik heb nog geen Italiaanse mannen gezien haha.Bo over een paar dagen vertrek je alweer naar het Gardameer,wel spannend weer een nieuwe camping. Maar het lijkt mij wel leuk dat jullie samen de camping voor 1 mnd mogen runnen,knap toch!
    Bo ik heb ook nog een mail gestuurd.
    Vele groeten van ons allemaal xxxx

• 18 Mei 2010 - 16:54

Marjan Fleskens:

hey Bo.
    Je ziet het ik blijf je avonturen volgen.
    Wat leuk dat je het fijn heb maar wat is de camping groot.Ik zie dat jij weer naar het gardameer gaat ook super.Jullie zien nog eens wat.Nou meid geniet ervan en ik blijf je volgen.Groetjes

• 20 Mei 2010 - 07:41

Fam Verhoeven:

Hoi Bo
    Eindelijk weer een berichtje van ons...Hier vliegt de tijd is dat bij jou ook zo?? Erg leuk om jouw verslagen te lezen, maar ik kan niet wachten om je life te horen en te zien!!!
    x van ons allen

• 21 Mei 2010 - 16:36

Joyce:

ik heb jou een mailtje gestuurd. :D maar hoop dat je ut naar je zin hebt, en geniet nog maar van die rustige dagen, wnt van de zomer zal je wel hard moeten werken!
    liefs xx